About

About

Deskundig advies op maat, onderbouwd door een ruime praktijkervaring, is steevast mijn credo. Goed luisteren naar mensen en wensen en zo een gepaste invulling geven aan Uw interieur dromen. 

Materialenkennis en continue bijscholing op het werkdomein is een evidentie. De integratie van belangrijke maar vaak onderschatte bepalende elementen als verlichting, kunst, ruimtelijk perspectief en akoestisch comfort is de uitdaging.

Een zo tijdloos mogelijk, duurzaam, warm èn origineel concept ontwikkelen, is één van mijn belangrijkste passies als Interieurarchitect.

Ik deel deze PASSIE héél graag met U…

Kurt Wallaeys

Met goed 30 jaar actieve ervaring is Kurt Wallaeys uitgegroeid tot een absolute referentie in de sector van de interieurarchitectuur.
                                        
Zijn passie voor interieurarchitectuur bracht hem tot tal van uiteenlopende realisaties in het zeer nabije binnen land en het bijzonder verre buiten land.

Daarnaast is hij ook actief als Product Designer - onder meer voor TAL (met het lichtprofiel Oscar), en is hij lid van het bekende ontwerperscollectief Creative Fou()r - C4, dat - onder meer - tekende voor het internationaal succesvolle beursconcept Architect@work

Hij gaat graag elke boeiende uitdaging aan binnen het werkveld van de interieur architectuur.

Contacteer Kurt Wallaeys voor een vrijblijvende afspraak!

Kurt

AWS reportage met Kurt Wallaeys